De woningen

Aantrekkelijk en uitnodigend. Een wijk met een luxe uitstraling.


Gevarieerd, groen, woningen die gezien mogen worden.

Waarom vinden we Jaren ’30 woningen nog steeds zo mooi? Waarom zijn huizen uit die periode of in een eigentijdse variant op die onovertroffen bouwstijl zo enorm gewild? Bij Zwanenburg Projecten, ontwikkelaar van dit deel van Mooi Harinxmaland, vragen we dat aan kopers. Niet als de woning al klaar is, maar vooraf. Vraaggestuurd bouwen heet dat. Mooi Wonen wil bij ons zeggen: een modern woonconcept met al het comfort en gemak van nu, zonder de aantrekkingskracht van de architectuur van toen uit het oog te verliezen. Robuust, degelijk, harmonieus, direct te herkennen aan de schuine daken met grote overstekken, maar ook aan verfijnde, speelse details in metselwerk en ‘dikke’ kozijnen.

Gevarieerd en uniek

De woningen zelf

In totaal komen er 75 woningen in ‘Waterrijk Wonen’ in Sneek.

In de eerste fase gaat het om 19 luxe woningen in Jaren ’30 stijl, aan het vaarwater. Vijf unieke, grote vrijstaande woningen aan de Oerdyk met blijvend uitzicht op de weilanden.
Ook komen er twaalf halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande woningen met eigen water, in verschillende varianten, met diepe tuin.

Gevarieerd en uniek

Details woningen

- kenmerkende, grote overstekken, met zinken dakgoten
- aangebouwde garage met hardhouten garagedeur
- openslaande tuindeuren naar de achtertuin
- hardhouten kozijnen binnen en buiten
- met eigen water, inclusief walbeschoeiing
- grote variatie in detaillering gevels en kapconstructies
- diepe tuin, ongeveer 13 meter
- vaarwater ongeveer 13 meter breed

De woningtypes

Duurzaamheid voorop

Hoog comfort en lage energielasten

Koop je een woning in de wijk Mooi Harinxmaland, dan mag je rekenen op hoog comfort en lage energielasten. De huizen zijn standaard voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Gasloos, de beste isolatiematerialen, die combinatie levert een geweldig zuinige ‘energieprestatie' of EPC op. 

Nog meer voordeel? Maak gebruik van duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Lees meer over een financiering van de Rabobank