De woningen

Aantrekkelijk en uniek. Een straat met een luxe uitstraling.


Gevarieerd, groen, woningen die gezien mogen worden.

Waarom vinden we Jaren ’30 woningen nog steeds zo mooi? Waarom zijn huizen uit die periode of in een eigentijdse variant op die onovertroffen bouwstijl zo enorm gewild? Bij Zwanenburg Projecten, ontwikkelaar van dit deel van Mooi Harinxmaland, vragen we dat aan kopers. Niet als de woning al klaar is, maar vooraf. Vraaggestuurd bouwen heet dat. Mooi Wonen wil bij ons zeggen: een modern woonconcept met al het comfort en gemak van nu, zonder de aantrekkingskracht van de architectuur van toen uit het oog te verliezen. Robuust, degelijk, harmonieus, direct te herkennen aan de schuine daken met grote overstekken, maar ook aan verfijnde, speelse details in metselwerk en ‘dikke’ kozijnen.

Informatie/downloads

Gevarieerd en uniek

De woningen zelf

 

In fase 4 komen 11  unieke woningen en dat levert een prachtig gevarieerd straatbeeld op. Er komen uitsluitend royale halfvrijstaande- en vrijstaande woningen. Allemaal verschillende types dus, en er is zelfs één nieuw type toegevoegd: type I (bouwnummer 66). 
 

 

Gevarieerd en uniek

Details woningen

- kenmerkende, grote overstekken, met zinken dakgoten
- aangebouwde garage met hardhouten garagedeur
- openslaande tuindeuren naar de achtertuin
- hardhouten kozijnen binnen en buiten
- met eigen water, inclusief walbeschoeiing
- acht zeer royale halfvrijstaande woningen van maar liefst 7 meter breed
- drie unieke vrijstaande woningen
 

De woningtypes fase 4

Duurzaamheid voorop

Hoog comfort en lage energielasten

Koop je een woning in de wijk Mooi Harinxmaland, dan mag je rekenen op hoog comfort en lage energielasten. De huizen zijn standaard voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Gasloos, de beste isolatiematerialen, die combinatie levert een geweldig zuinige ‘energieprestatie' of EPC op. 

Nog meer voordeel? Maak gebruik van duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Lees meer over een financiering van de Rabobank