Fase 4:
nu in verkoop

 

Op 14 januari 2021 zijn de allerlaatste woningen van Mooi Harinxamaland in verkoop gegaan.
Alle woningen zijn onder optie.

Verkoopproces Mooi Harinxmaland

Zo fijn en bevoorrecht wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten.

Volg deze stappen, zet ze in je agenda en je weet steeds precies waar je aan toe bent, op weg naar veel meer woongenot.

 • Stap 1. AANMELDEN

  Heb je interesse om te wonen in fase 4 van Mooi Harinxmaland? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven. 

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. START VERKOOP FASE 4 > 14 januari 2021

  Op 14 januari 2021 starten wij met de verkoop van FASE 4 van Mooi Harinxmaland. De verkoop van de laatste 11 woningen gaat volledig digitaal.

  Op 14 januari om 09.00 uur zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving, koperskeuzelijst en de verkooptekeningen op de website plaatsen.

   

 • Stap 3. INSCHRIJVEN > tot maandag 25 januari 2021

  De inschrijving is gesloten. Alle woningen van Fase 4 zijn onder optie.

  Vanaf 14 januari 2021 kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer binnen Mooi Harinxmaland Fase 4. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. 

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 25 januari 12.00 uur. In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. TOEWIJZING WONINGEN

  Vervolgens worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een woning toegewezen krijgen.

Bekijk hieronder de voortgang

Het bouwrijpmaken van Mooi Harinxmaland.

Hulp nodig met uw hypotheek?

De Rabobank helpt uw graag verder!

Lees meer