Verkoop gestart op 14 november!

 

14 november zijn we onder grote belangstelling gestart met de verkoop van fase 3!
Inschrijven is mogelijk t/m maandag 23 november 12:00. Dit via je online omgeving.

Verkoopproces Mooi Harinxmaland

Zo fijn en bevoorrecht wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten.

Volg deze stappen, zet ze in je agenda en je weet steeds precies waar je aan toe bent, op weg naar veel meer woongenot.

 • Stap 1. AANMELDEN VOOR FASE 3

  Heb je interesse om te wonen in fase 3 van Mooi Harinxmaland? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven. 

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. START VERKOOP op 14 november

  14 november van 10.00 tot 11.00 uur is het alweer zover... de intocht. Langs het water en over een eiland in Mooi Harinxmaland. Niet de Sint, maar fase 3 van 'Waterrijk Wonen' is dan te zien! 

  Zo werkt het:

  • aankomst tussen 10.00 en 11.00 uur. In je eigen auto over de bouwplaats en kom alles te weten over de 3 vrijstaande en 16 halfvrijstaande woningen van de derde fase.
  • Ontvangst (blijf in je auto) met een kopje koffie of warme chocolademelk en pepernoten. Nog even doorrijden en je bent er. Kijk gerust alvast een beetje om je heen.
  • Even stoppen voor je persoonlijke tasje met info. Bewaren! Om op je gemak thuis te bekijken. Nog 75 meter te gaan.
  • De locatie van fase 3, het 'witte eiland'. Welke plek heeft jouw voorkeur? Kijk gerust en sla hierna linksaf. Nog 25 meter te gaan.
  • Bewonder de panelen. Zo mooi wordt deze nieuwe straat. Verschillende types en variatie in gevels. Niet uitstappen! Heel langzaam rijden en stilstaan mag best even.
  • Onder de indruk? Dat dachten we al. Laatste halte is onze gastvrije foodtruck, de rijdende keuken waar je iets lekkers krijgt voor thuis, waar je nog eens rustig de brochure kan doorlezen. 
  • Rij vervolgens over de bouwplaats.Je verlaat de wijk via de bouwweg

  Aanmelden voor Drive Thru
  Kom jij ook? Geef je dan zo snel mogelijk op via je persoonlijke omgeving of klik hier om direct naar je persoonlijke pagina te gaan.
  (Voor de eerste 75 bezoekers is er een tasje met alle verkoopinformatie en een lekkere snack verkrijgbaar ) 

  Reserveer nu je bel-afspraak met één van onze adviseurs op de verkoopdag! 

  We kunnen ons heel goed voorstellen dat je vragen hebt over verschillende onderwerpen. Wellicht heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek met een adviseur van de Rabobank over bijvoorbeeld de voordelen van een groenhypotheek, of wil je meer weten over het verkoopproces of een stukje planning. Dit kan! Vanaf nu kan je alvast een bel-afspraak inplannen met een adviseur naar keuze op de verkoopdag. Klik hier en geef je gegevens aan ons door. 

  Coronaamaatregelen

  Let op! Wij houden ons aan alle maatregelen, we vragen jou om je van te voren op geven via je persoonlijke account, om tijdens de drive-thru in de auto te blijven zitten en via de website een bel afspraak met één van onze adviseur in te plannen. Op deze manier is de drive-thru veilig en héél erg leuk! 

   

   

   

 • Stap 3. INSCHRIJFPERIODE tot 23 november

  De inschrijving voor Mooi Harinxmaland.

  Vanaf het moment dat met de verkoop wordt gestart kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete bouwnummer. Inschrijven is mogelijk tot maandag 23 november 12.00 uur  door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. 

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is van zaterdag 14 november tot maandag 23 november 12.00 uur. Gedurende deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. TOEWIJZING WONINGEN dinsdag 24 november

  Vervolgens worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een woning toegewezen krijgen.

Bekijk hieronder de voortgang

Het bouwrijpmaken van Mooi Harinxmaland.

Hulp nodig met uw hypotheek?

De Rabobank helpt uw graag verder!

Lees meer