Verkoopproces Mooi Harinxmaland

Zo fijn en bevoorrecht wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten.

Volg deze stappen, zet ze in je agenda en je weet steeds precies waar je aan toe bent, op weg naar veel meer woongenot.

 • Stap 1. Vanaf nu - Aanmelden voor Mooi Harinxmaland

  Heb je interesse in één van de woningen van fase 1? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor Mooi Harinxmaland. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en verkoop van de verschillende fases. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven.
  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je in inloggen op je persoonlijke pagina en je voorkeuren inzien en eventueel wijzigen. 

 • Stap 2. zaterdag 30 mei 2020 - Start verkoop van fase 1

  30 mei 2020 starten wij met de verkoop van fase 1 van Mooi Harinxmaland. De start verkoop is uniek...een drive thru op de bouwlocatie van 10.00 tot 11.00 uur, ook kan je een persoonlijk gesprek (via videobellen) aanvragen met één van onze nieuwbouwmakelaars of hypotheekadviseurs van de Rabobank. 

  Je kan via deze link een tijdstip reserveren. Wij nemen dan op de verkoopdag op het afgesproken tijdstip contact met je op om al je vragen over de woningen van fase 1 te beantwoorden.

  Op 30 mei zullen om 9 uur zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op onze website en in je persoonlijke account plaatsen. 

 • Stap 3. tot dinsdag 9 juni - Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor een optie is volledig digitaal.

  Vanaf 30 mei kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete woning (bouwnummer). Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je persoonlijke account gekoppeld. Het inschrijfformulier dient digitaal te worden ingevuld en ondertekend. Wij vragen op het inschrijfformulier een aantal persoonlijke gegevens zoals contactgegevens en financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële gegevens komen aan bod.

  Wat doen we met deze persoonlijke gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die zie niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen naar nieuwbouw@mooieplek.nl

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 9 juni 2020 - 12.00 uur. In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

   

 • Stap 4. woensdag 10 juni 2020 - Toewijzing van opties

  Op 10 juni 2020 worden de woningen (opties) toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek (videobellen of persoonlijk gesprek). Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een optie krijgen op een woning van fase 1. 

Bekijk hieronder de voortgang

Het bouwrijpmaken van Mooi Harinxmaland.

Hulp nodig met uw hypotheek?

De Rabobank helpt uw graag verder!

Lees meer